Fuglebur

Indret det perfekte rum til fuglene

vv112

Hvis man har fugle, så har man ikke bare lyst til at have dem stående i en garage for sig selv, hvor ingen kan se dem. Ens fugle er ægte kæledyr og noget, som man gerne vil vise frem. Det kan man sagtens gøre på en langt pænere måde, hvis man bare lægger noget arbejde i det. Der er ikke nogen, der har lyst til at have et bur stående et tilfældigt sted fordi man ikke lige havde plads til det. Når man har en fugl, så skal man have lysten til at gøre noget ekstra ud af det og det kan blandt andet ligge i at indrette et rum med fokus på fuglene.

Arbejde ved plankebord

Hav plads til at sidde

Et rum dedikeret til sine fugle kan være utroligt meget plads og derfor skal man heller ikke se det som et sted, hvor de kun kan være. Det skal nemlig være et sted, man sagtens kan have noget som et plankebord stående. Det er ikke sjovt at have et halvtomt rum med nogle fuglebure i, så man skal også gøre noget ud af det. Det kan være rart at sidde i det rum, hvor fuglene også er. Det kan nemlig være rigtig hyggeligt at sidde med sin computer og arbejde sådan et sted, hvor man også kan have fuglene flyvende frit, hvis man ønsker det.

Benyt et flot plankebord

Siddepladsen behøver dog ikke at være tilfældig, da man netop kan vælge at købe sig et flot plankebord til at have stående derinde. Man kan måske have nogle bekymringer omkring størrelsen på sit eget rum, men det behøver man slet ikke at have. Man kan helt selv vælge, hvilke planker man vil have og hvordan størrelsen på dem skal være. Det betyder derfor at selv hvis man kun har en meget lille mængde plads at stille et bord på, så er det stadig muligt at få et fint bord med planker mast derind. Så man kan stadig udleve sin drøm om et plankebord til sit fugleværelse.

Afslapning ved plankebord

Dekorer efter eget ønske

Indretningen er jo netop meget vigtig og derfor skal man også lægge nogle tanker i, hvordan det rent faktisk skal se ud. Det skal være noget, som en fugl ikke ville begynde at spise eller ødelægge. Så det må gerne være faste ting, der er svære at ødelægge. Men man kan næsten også se sit plankebord som en del af dekorationen, da man netop kan vælge det i den farve, man helt selv ønsker. Så kan man vælge det, der passer til resten af rummet og dekorere med det i tankerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *