Siden om fugle

Læs mere om hvad vi skriver om her.

Vi mennesker bruger i gennemsnit 1/3 af vores voksne liv fra 25-65 år på jobbet. Derudover går der en ligeså stor mængde tid med søvn. Fritid og hobby er for mange mennesker den tid, hvor vi kan fokusere på vores interesser, finde ro, slappe af og finde fornyet energi til at trives optimalt på arbejdet og derhjemme hos familien.

Det er afgørende for din trivsel, at du afsætter tid til dig selv og din hobby, når du vil være den bedste ægtefælle, forælder, kæreste, arbejdstager eller nogle af de andre roller, som livet byder på.

FUGLEINTERNATET.DK er hjemmesiden for dig, som har fascination for ornitologi.

En verden af fugle

Det vigtigste med en hobby er, at den kommer af personlig interesse. Mens nogle mennesker holder af golf, er andre til foto og nogle tredje har fascinationen for dyr.

Hører du til den sidstnævnte gruppe, og er fugle dit interesseområde, vil FUGLEINTERNATET.DK være den perfekte hobbyhjemmeside for dig.  

Vi tilbyder en verden af spændende artikler, der fokuserer på din interesse. Vi har indlæg til dig, der er nysgerrig på ornitologi, og der er artikler henvendt til dig, som allerede er fanget af passionen for fugle.

FUGLEINTERNATET.DK er for alle. Har du allerede ornitologi som en hobby, kan du udvide din viden med vores artikler, og er du nysgerrig på, hvordan fugle kan bidrage positivt til din psykiske trivsel, har vi indlæg, som sætter fokus på dette.

Det kræver ingen kompetencer, særligt udstyr eller forudgående kendskab at studere fugle, og alle og enhver kan drage nytte af naturoplevelserne.

Derfor bruges fugle som redskab til at skabe mental trivsel

Der er flere grunde til, at fugle har en psykisk, positiv effekt på os mennesker:

  • Via din hobby kommer du ud i naturen og bevæger dig
  • Du får masser af dagslys, luft og grønne omgivelser via din hobby
  • Mens du fokuserer på fugle, slapper du af mentalt
  • Alle kan få positivt udbytte af at studere og observere fugle

Vores hektiske tilværelser stiller krav til professionelle kompetencer, sociale forpligtelser og praktiske gøremål. Selvom det kan være hyggeligt at begå sig blandt mange mennesker hele dagen, kan det dræne vores energi, fordi vi konstant er ”på”.

Når du studerer fugle, befinder du dig i naturen, og du får masser af dagslys og frisk luft. Dette hjælper for det første på din nattesøvn, og det bidrager derudover til, at din hjerne helt automatisk producerer flere af de såkaldte ”lykke-hormoner”. Grønne omgivelser er kendt for at hæmme depression, da der frigives flere endorfiner, som både kan forebygge og være med til at behandle psykiske lidelser.  

FUGLEINTERNATET.DK er for alle

Når du fokuserer på fugle, bremser du negative tankebaner, og du skaber en stærk barriere mod bekymringer og spekulationer.

Den store fordel ved at studere fugle er, at alle kan begynde på det, og alle har mulighed for at drage nytte af de mange, positive effekter. På FUGLEINTERNATET.DK kan du finde artikler, som forklarer og inspirerer. Vi har indlæg til dig, der ikke har kendskab til fugle, og vi har artikler, som er henvendt til dig, der har brug for idéer til at udvikle din hobby.