sjov aktivitet bål

6 sjove grunde til ikke at stene serier i familien

vv112

Mange ved, at de få gange hvor vi har rejst os fra sofaen og fundet på noget sjovt med familien – så er det noget af det bedste vi ved. Sjove udendørsaktiviteter er hvor vi knytter bånd og skaber minder. 
Vinteren er en tid hvor vi især har tendens til at lukke ned. Netop derfor er det ekstra vigtigt, at komme ud og opleve sammen. Vil man have noget specielt at kunne mindes en dag, så er der her 6 sjove udendørsaktiviteter som skaber lige præcis det.

Sjove udendørsaktiviteter er nemmere at få end man tror

Mange føler at hverdagen er travl og når man endelig har fri, så bør man sidde stille for at få sin energi tilbage. Men det modsatte er faktisk sandt. Man skal rejse sig for at få energi og samvær, og ifølge https://friluftsbladet.dk/ er sjove udendørsaktiviteter slet ikke så svære at finde frem til:

1. Gå på geohunting jagt sammen 

Man har så travlt med at finde skatten, at man slet ikke opdager at man er ude i den friske luft og bevæger kroppen. Geohunting er ligesom at game på nettet, bare udenfor. 

familie hav

2. Lav en hjemmefilm efter eget screenplay

Lav en hjemmefilm sammen der kan grines af mange år senere. I dag er det ikke svært med blot en mobil og en video app at lave sin egen hjemmefilm. Den kan være helt naturlig og tilfældig, eller man kan finde på sit eget screenplay hvor de andre i familien medvirker. Kreativiteten er den eneste begrænsning.  

3. Tænd bål sammen bare fordi

Selv når det er koldt kan et bål give så meget varme at det bliver sjovt at lave snobrød i buldrende mørke. At finde brænde og bygge sten op omkring bålstedet og finde ud af hvordan man tænder det er sjovt for mange – også de voksne når de ikke vil indrømme det. 

4. Fjern plastik fra naturen og gør en god gerning

Det er aldrig for tidligt at lære at gøre en god gerning for andre mennesker eller naturen. Tag handsker på og en pose med og gå en tur samtidigt med at naturen bliver fri for den belastning der ligger i form af dåser og plastik. 

familie film aktivitet

5. Vær street hockeyspiller for en dag

Spil hockey for sjov på gaden. Hvis der er en smule frost kan man godt lege at man har en hockey bane med blot en lille bold og en gren der er lidt skæv (måske man selv har snittet den endda). Vælg hold og se hvem der vinder dysten lige udenfor døren. 

6. Kør en tur sammen om aftenen 

Der var engang hvor det at køre en tur med familien faktisk var noget man gjorde for hyggens skyld. For at være sammen. Måske stoppede man et nyt sted og så en udsigt, prøvede en legeplads, eller fik en is. At køre en tur kan være en stor oplevelse man husker længe efter den er væk. Sjove udendørsaktiviteter er aldrig langt væk, og giver sig de største oplevelser sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *